Mindful Coaching

Zit je al langere tijd niet lekker in je vel? Heb je last van spanning, stress, somberheid of piekeren? Soms kom je er alleen niet helemaal uit, en heb je dan behoefte aan een helpende hand en een steuntje in de rug. Wanneer er specifieke persoonlijke ontwikkelingen of thema's spelen is daar soms extra aandacht voor nodig. Mindful coaching kan je helpen om daar ruimte voor te maken. 

Tijdens de sessies kijken we naar hoe je je eigen kompas kunt vinden. Je leert beter te luisteren naar je gevoel en je bewuster te worden van wat er in je omgaat. Je kunt je bewuster worden van wat je blokkeert en in de weg staat om je vrij en gelukkig te voelen. We kijken naar wat je belangrijk vindt en naar wat je wel en niet kunt veranderen. Je bent zelf de expert op het gebied van jezelf en je kunt dus ook heel goed op jezelf (leren) vertrouwen. Ik ben er om je daarbij te helpen. 

 

Doelen van individuele sessies:​

  • Meer op jezelf kunnen vertrouwen

  • Milder en vriendelijker naar jezelf zijn

  • Beter weten hoe het met je gaat

  • Bewuster worden van gevoelens, gedachten en gedrag

Prijs voor een sessie van 1 á maximaal 1,5 uur is € 75,- inclusief btw. Afhankelijk van de locatie komen daar eventueel nog kosten bij. Dit wordt in overleg bepaald.

Interesse? Neem contact op voor een gratis intakegesprek of meer informatie.

Mindfulness opfrissessies 

 

Heb je de 8-weekse mindfulnesstraining gevolgd maar ben je het weer even kwijt? Als je merkt dat de automatische piloot het weer heeft overgenomen en je vaker handelt vanuit patronen die niet behulpzaam voor je zijn, kun je bij mij terecht voor één of enkele opfrissessies. Samen kunnen we kijken waar op dit moment behoefte aan is en hoe je mindfulness weer wat meer in je leven kunt terugbrengen.

Interesse? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Tessa Kardoes | tessa@balancedminds.nl|  + 31 6 24 23 40 76| Amsterdam